ο έξυπνος τρόπος επικοινωνίας

Η Easyvoipcall έχει δημιουργήσει μια ενοποιημένη πλατφόρμα επικοινωνιών για οικιακούς πελάτες. Κάθε λογαριασμός περιλαμβάνει υπηρεσίες Smartphone κινητής και εσείς πρέπει απλά να εγκαταστήσετε το δωρεάν EVCMOBI app στο Smartphone ή στο PC σας.τι περιλαμβάνει

Τι είναι?

Η Easyvoipcall είναι μια πλατφόρμα παροχής υπηρεσιών τηλεφωνίας VoIP (Voice-over-Internet Protocol), η οποία χρησιμοποιεί την υπάρχουσα σύνδεσή σας στο Internet (cable, DSL, wireless) και σας συνδέει με το διεθνές τηλεφωνικό δίκτυο. Σας επιτρέπει δηλαδή να πραγματοποιείτε κλήσεις μέσω internet, σε αντίθεση με τις κλασσικές τηλεφωνικές εταιρίες. Έτσι έχετε το πλεονέκτημα πολύ χαμηλών χρεώσεων σε σχέση με άλλους παρόχους, ενώ σας προσφέρουμε και μια σειρά από δωρεάν υπηρεσίες επικοινωνίας νέας γενιάς.

Smartphone κινητή

κινητή τηλεφωνία για όλα τα smartphones!

 • χωρίς χρεώσεις κινητής
 • δε χρειάζεται κάρτα sim (λειτουργεί με WiFι)
 • δουλεύει με EDGE, 3G, 4G, GPRS, WiFι
 • χωρίς τέλη περιαγωγής - χωρίς επιπλέον χρεώσεις
 • καλέστε δωρεάν άλλους χρήστες
 • μοιραστείτε video-κλήσεις με τους φίλους σας

 

για το σταθερό σας τηλέφωνο

Χρησιμοποιήστε το σταθερό σας τηλέφωνο με έναν voip adapter και κάντε κλήσεις μέσω της Easyvoipcall.

Προτείνουμε στου πελάτες τον adapter Linksys PAP2, παρ'όλα αυτά υποστηρίζουμε όλα τα μοντέλα voip adapter (ATA) της αγοράς.

Πλεονεκτήματα:
 • Μειώστε ως και 90% το κόστος σε αστικές/υπεραστικές κλήσεις.
 • Χρησιμοποιήστε το κανόνικο σας τηλέφωνο για να κάνετε κλήσεις μέσω internet.
 • Η εγκατάσταση γίνεται σε 3 απλά βήματα.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιείτε έναν αριθμό από διαφορετικά σημεία.

οδηγός Linksys PAP2

Συνδέστε τον adapter στο adsl router ή σε κάποιο LAN Ethernet switch, συνδέστε και την τηλεφωνική σας συσκευή κι είστε έτοιμος σε 1 λεπτό.

για τον υπολογιστή

Το EVCMOBI Softphone είναι ένα πρόγραμμα για PC, το οποίο λειτουργεί σαν εικονικό τηλέφωνο.
Είναι ένα πολυλειτουργικό softphone που εξασφαλίζει υψηλή διαθεσιμότητα και παρέχει μια σειρά μέσων επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των softphone SIP, SMS και instant messaging.
Άλλα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας περιλαμβάνουν: ταχεία κλήση, βιβλίο διευθύνσεων, εύκολη πρόσβαση στις τελευταίες κλήσεις, εξερχόμενους αριθμούς, μηνύματα κατάστασης σε πραγματικό χρόνο, κόστος κλήσης σε πραγματικό χρόνο, φωνητικό ταχυδρομείο με μηνύματα αποθηκευμένα στον server μας, λειτουργία "μεταφοράς κλήσης" και "μην ενοχλείτε" για κάθε DID, άμεση πρόσβαση στο ιστορικό κλήσεων, πληρωμές & ενημερωμένες χρεώσεις.

Υπηρεσία Χρονοκάρτας

Αν είστε εκτός σπιτιού ή ταξιδεύετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον χρόνο ομιλίας σας μέσω οποιουδήποτε σταθερού τηλεφώνου σε όλο τον κόσμο! Το μόνο που χρειάζεται είναι να θυμάστε τον κωδικό πρόσβασης (PIN number) και να τον εισάγετε όταν σας ζητηθεί.

 

 • Αν καλείτε από Ελλάδα, χρησιμοποιείστε το νούμερο 8077222 ή το 8078021 (με χρέωση 0,02 ευρώ / λεπτό) και εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης όταν σας ζητηθεί.
 • Αν καλείτε από ΗΠΑ / Καναδά, χρησιμοποιείστε αντίστοιχα το νούμερο 1-888-7780031 (με χρέωση 0,07 ευρώ / λεπτό).

 

Easyvoipcall vs Skype

Συγκρίναμε την Easyvoipcall με το skype, τις δωρεάν υπηρεσίες που προσφέρει κάθε εταιρεία, τη συμβατότητα με την παραδοσιακή τηλεφωνία, το κόστος των κλήσεων, τα συμβόλαια, την υποστήριξη σε αριθμούς πρώτης ανάγκης, τις εφαρμογές τους για Smartphones & πολλά άλλα.

δείτε τη σύγκριση

Καλέστε σε όλo τον κόσμο στις χαμηλότερες χρεώσεις

Μείνετε σε επαφή με τους φίλους και την οικογένειά σας - σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο - με ελάχιστο κόστος. 

Με τις χαμηλότερες χρεώσεις σε διεθνείς προορισμούς και χωρίς να απαιτείται δέσμευση συμβολαίου.

χρεώσεις

 

Όλες οι υπηρεσίες, τώρα & μέσω χρονοκάρτας

Γιατί να αγοράσετε μια απλή χρονοκάρτα, όταν μπορείτε να έχετε την EVCmobi? Την κάρτα που χρησιμοποιείται σαν χρονοκάρτα δίνοντας σας τις χαμηλότερες τιμές στα πιο αξιόπιστα δίκτυα παγκοσμίως.

Την κάρτα που σας προσφέρει όλες τις υπηρεσίες σε έναν λογαριασμό: Χρονοκάρτα, οικιακή σταθερή τηλεφωνία, evc4web, SMS Sender για την αποστολή SMS μέσα από το portal σε οποιοδήποτε κινητό σε όλο τον κόσμο, Τηλεφωνικοί αριθμοί σε όλον τον κόσμο, δωρεάν SMARTPHONE KINHTH για να αποφύγετε τις χρεώσεις κινητής τηλεφωνίας, διαχείρηση εισερχόμενων αριθμών, τηλεφωνητή, chat (τη δυνατότητα να συνομιλείτε με άλλους instant messaging λογαριασμούς μέσω του evcmobi λογαριασμού).

evcmobi.gr
 

Αξιολόγηση

EVCMOBI Softphone

Χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες μας από την επιφάνεια εργασίας σας. Το EVCMOBI Softphone είναι ένα εικονικό τηλέφωνο που τρέχει στον υπολογιστή σας, λειτουργεί όπως ένα κανόνικο τηλέφωνο και είναι δωρεάν !

free quote

 

App Store