για το κινητό

Εγκαταστήστε στο κινητό σας το δωρεάν smartphone app και κάντε κλήσεις από το κινητό χρεώνοντας τoν λογαριασμό σας (0,02 €/λεπτό σε σταθερά Ελλάδας, 0,024 €/λεπτό Ευρώπη). Επίσης, αγοράζοντας από το portal ένα σταθερό τηλεφωνικό αριθμό (με 2 €/μήνα) μπορείτε να δέχεστε κλήσεις στο κινητό. Ο καλών χρεώνεται αστική κλήση και όχι χρεώσεις κινητής.

Η υπηρεσία υποστηρίζει όλα τα κινητά με λειτουργικό Symbian, Windows Mobile, Android ή iPhone, το ipad της apple ή κάποιο tablet pc με android. Eπίσης, θα χρειαστεί να ενεργοποιήσετε τη χρήση internet στο κινητό σας (μπορείτε να συνδεθείτε μέσω wifi, EDGE, 3G, 4G, GPRS). 

για το σταθερό

Καλέστε με σημαντικά μειωμένες τιμές από το σταθερό σας τηλέφωνο. Αγοράζοντας ένα ATA ή ένα IP τηλέφωνο από την EasyVoipCall, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα της ADSL γράμμης, μετατρέποντας την σε τηλεφωνική γραμμή χωρίς να επηρρεάζεται η κανονική λειτουργία της.

Η υπηρεσία σας παρέχει δωρεάν SMS Sender για την αποστολή SMS παγκοσμίως, δωρεάν φωνητικό ταχυδρομείο, κανόνες απάντησης κλήσεων, Softphone για χρήση από τον υπολογιστή, pc communicator για να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία όταν ταξιδεύετε.

Αγοράστε DID (αριθμούς τηλεφώνου) για την περιοχή σας ή για οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Με την αγορά ενός αριθμού DID, οι πελάτες/φίλοι σας μπορούν να σας καλούν άμεσα, ο αριθμός συνδέεται με το λογαριασμό σας, έτσι ώστε αν ταξιδεύετε να μπορείτε να χρησιμοποιείσετε το softphone ή το κινητό σας. Αν συνδέσετε το DID στο σπίτι χρησιμοποιώντας την τηλεφωνική σας συσκευή, ο αριθμός DID θα ενεργοποιηθεί αυτόματα και σ'αυτήν την περίπτωση.

evcmobi εικονικό τηλέφωνο

Το εικονικό τηλέφωνο είναι ένα softphone με πολλαπλές λειτουργίες που παρέχει μια σειρά πρόσφορων μέσων επικοινωνίας, όπως το SIP softphone, SMS και ανταλλαγή μυνημάτων. Άλλα χαρακτηριστικά : ταχεία κλήση, βιβλίο διευθύνσεων, εύκολη πρόσβαση στις τελευταίες εξερχόμενες κλήσεις, υπόλοιπο λογαριασμού, χρέωση για την κλήση που πρόκειται να κάνετε, φωνητικό ταχυδρομείο με αποθηκευμένα μηνύματα, λειτουργία "follow me" και "do not disturb" για κάθε αριθμό DID, άμεση πρόσβαση στο ιστορικό κλήσεων, πληρωμές & κόστος κλήσεων.

πλεονεκτήματα

  • Φθηνότερες χρεώσεις ως και 95% σε σχέση με άλλους παρόχους
  • Δωρεάν κλήσεις προς άλλους χρήστες του δικτύου.
  • Δωρεάν υπηρεσία "Call back"
  • Φωνητικό ταχυδρομείο
  • SMS σε όλο τον κόσμο
  • "Follow me" δυνατότητες
  • Διαχείρηση προώθησης κλήσεων
  • Δωρεάν VIDEO κλήσεις προς άλλους χρήστες του δικτύου
  • Online διαχείρηση του λογαριασμού
  • Ιστορικό χαμένων κλήσεων
 

free quote

Υποστήριξη

 

Βραβεύσεις

awards