Εκτός από τις 25 + δωρεάν υπηρεσίες μας, σας προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες που δίνουν στην επιχείρησή σας ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, με μια σειρά από υπηρεσίες επικοινωνιών που είναι απαραίτητη για να βοηθήσει την ανάπτυξη της επιχείρησής σας, ανεξάρτητα από το μέγεθός της.

Τηλεφωνικοί αριθμοί (DID)

Αποκτείστε ελληνικό τηλεφωνικό αριθμό. Η Easyvoipcall σας προσφέρει αριθμούς τηλεφώνου στην Ελλάδα και σε άλλες 61 χώρες, ενώ μπορείτε να αγοράσετε όσους αριθμούς τηλεφώνου επιθυμείτε, με νούμερα από πολλές διάφορετικες αριθμοσειρές.

Με κάθε αγορά αριθμού αποκτάτε αυτόματα και ΔΩΡΕΑΝ όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται μαζί με τα πλάνα χρέωσης.

Πόσο κοστίζει η αγορά ενός αριθμού?

Με την εγγραφή σε κάποιο από τα πακέτα μας, ο πρώτος αριθμός τηλεφώνου  είναι δωρεάν, για όσο διάστημα ο λογαριασμός σας παραμένει ενεργός. Αν επιθυμείτε περισσότερους αριθμούς, κάθε πρόσθετη αγορά αριθμού θα χρεώνεται αντίστοιχα (π.χ. το κόστος για έναν αριθμό τηλεφώνου στην Ελλάδα ανέρχεται στα 2 ευρώ/μήνα.

Μεγαλώστε την εταιρική σας παρουσία

Σε αντίθεση με τους απλούς αριθμούς τηλεφώνου, η Easyvoipcall σας παρέχει τη δυνατότητα επιλογής τηλεφωνικών αριθμών σε όποια περιοχή της Ελλάδας επιθυμείτε (και σε 61 ακόμα χώρες), ανεξάρτητα από τη φυσική τοποθεσία σας. Αυτό σημαίνει ότι η επιχείρησή σας μπορεί να χτίσει μια εθνική ή διεθνή παρουσία. Έτσι οι πελάτες από άλλες πόλεις / χώρες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας με χρέωση τοπικής κλήσης.

Μεταφορά τηλεφωνικών αριθμών (number porting)

Εάν η επιχείρησή σας μεταφερθεί σε άλλα γραφεία, ένα σημαντικό ζήτημα είναι η διατήρηση των τηλεφωνικών αριθμών σας. Στο παρελθόν, η μεταφορά των αριθμών ήταν δυνατή μόνο εντός της ίδιας πόλης/περιοχής. Πλέον, η Easyvoipcall σας επιτρέπει να μεταφέρετε τους αριθμούς σας όπου εσείς επιθυμείτε.

Αριθμοί χωρίς χρέωση

Η υπηρεσία απευθύνεται σε εταιρείες που επιθυμούν να παρέχουν στον πελάτη τους καλύτερη εξυπηρέτηση. Ο πελάτης καλεί την εταιρεία σας με αριθμό χωρίς χρέωση. Οι κλήσεις των πελατών σας προωθούνται έτσι όπως εσείς επιθυμείτε ανάλογα με την περιοχή προέλευσης της κλήσης, την ημέρα και ώρα, το φόρτο εργασίας κλπ,

Πλεονεκτήματα για τον πελάτη σας

- Γνωρίζει ένα τηλεφωνικό νούμερο για το σύνολο της εξυπηρέτησης του από την εταιρεία σας.
- Επικοινωνεί με τον πλέον εύκολο και γρήγορο τρόπο με την επιχείρησή σας.
- Δε χρεώνεται.

Πλεονεκτήματα για την επιχείρησή σας

- Διευρύνετε τον κύκλο δραστηριοτήτων σας.
- Δημιουργείτε ιδεατό υποκατάστημα σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας θέλετε.
- Αποκτάτε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με πελάτες και συνεργάτες σας.
- Αυξάνετε τις κλήσεις σας και κατά συνέπεια τις πωλήσεις σας.
- Δρομολογείτε τις κλήσεις σας όπου εσείς θέλετε ανάλογα με την προέλευση τους, τη μέρα, την ώρα.
- Ορίζετε ποιος υπάλληλος σας θα λαμβάνει τις περισσότερες ή λιγότερες κλήσεις.

Click2Call

Δώστε στους πελάτες σας έναν γρήγορο τρόπο για να σας καλέσουν δωρεάν με την τοποθέτηση ενός κουμπιού σε κάποιο εµφανές σηµείο της ιστοσελίδας σας. 

Η τοποθέτηση του Click2Call στην ιστοσελίδα σας είναι πολύ εύκολη, και το μόνο που χρειάζεστε είναι μία ή περισσότερες τηλεφωνικές γραμμές για να μπορείτε να εξυπηρετείτε τις εισερχόμενες κλήσεις. Η λειτουργία της υπηρεσίας δεν απαιτεί καμία τεχνική υποδομή από την μεριά σας πέρα από την τηλεφωνική γραμμή την οποία ήδη έχετε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσθέσετε σε όσες ιστοσελίδες επιθυμείτε τον κώδικα της εφαρμογής. Επίσης, σας παρέχουμε μια σειρά από έτοιμα banner, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στις σελίδες σας.

Πλεονεκτήματα

Λύσεις σε πραγματικό χρόνο. Δώστε στους πελάτες σας τη δυνατότητα να μιλήσουν μαζί σας άμεσα.

Καλύτερη Εξυπηρέτηση. Μην αφήνετε τους πελάτες σας να φεύγουν από την σελίδα σας με απορίες. Χρησιμοποιήστε το click2call και δώστε τoυς την δυνατότητα να λύσουν τις απορίες τους πιο εύκολα.

Αύξηση Online Πωλήσεων. Κλείστε την παραγγελία μέσω τηλεφώνου και κερδίστε τις χαμένες πωλήσεις από shopping cart abandonment.

 

App Store

 

Aξιολογήσεις

 

Υποστήριξη