Η πλατφόρμα της Easyvoipcall σας προσφέρει υψηλής ποιότητας τηλεφωνικές υπηρεσίες, σε προσιτή τιμή. Είναι ιδανική για όλα τα μεγέθη επιχειρήσεων, καθώς προσφέρει απεριόριστες δωρεάν ενδοεταιρικές κλήσεις και περισσότερες από 25 δωρεάν υπηρεσίες — ανεξάρτητα από το πλάνο χρέωσης που έχετε επιλέξει.

Ασφάλεια

Φραγή ανώνυμων κλήσεων, αναγνώριση κλήσης, δρομολόγηση κλήσεων κ.α.

Έλεγχος

Λειτουργίες ελέγχου όπως : αναμονή & προώθηση κλήσεων, call hunt, αναγνώριση καλούντος κ.α.

Logs

Δείτε τις χαμένες κλήσεις και το ιστορικό κλήσεων και απαντήστε απ'ευθείας με το smartphone σας.

αριθμοί DID

η Easyvoipcall σας προσφέρει σταθερούς αριθμούς (DIDs) σε περισσότερες από 60 χώρες & χιλιάδες πόλεις. Χωρίς τέλη περιαγωγής ή εισερχόμενης κλήσης.

Τηλεφωνητής

Δωρεάν υπηρεσία τηλεφωνητή με κάθε πλάνο χρέωσης.

2+ αριθμοί τηλεφώνου

2ος ή 3ος αριθμός τηλεφώνου που χτυπάει στην κύρια γραμμή σας.

Fax

Αποστολή & λήψη fax μέσω ιντερνετ, χωρίς ενοικίαση γραμμών και συσκευες fax..

Call Back

Δωρεάν υπηρεσία call back μέσω του portal.

Χαρακτηριστικά & Υπηρεσίες

4 τρόποι λειτουργίας. Επιλέξτε τον δικό σας.

 4

εφαρμογή evcmobi app (smartphone κινητή)

Όλες οι λειτουργίες από το κινητό σας! Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για Android, iPhone, Symbian και Windows Mobile πλατφόρμες και η εγκατάσταση γίνεται με 3 απλά βήματα.

evcmobi εικονικό τηλέφωνο (softphone)

Είναι ένα softphone με πολλαπλές λειτουργίες που παρέχει μια σειρά πρόσφορων μέσων επικοινωνίας, όπως το SIP softphone, SMS και ανταλλαγή μυνημάτων. Άλλα χαρακτηριστικά : ταχεία κλήση, βιβλίο διευθύνσεων, εύκολη πρόσβαση στις τελευταίες εξερχόμενες κλήσεις, υπόλοιπο λογαριασμού, χρέωση για την κλήση που πρόκειται να κάνετε, φωνητικό ταχυδρομείο με αποθηκευμένα μηνύματα, λειτουργία "follow me" και "do not disturb" για κάθε αριθμό DID, άμεση πρόσβαση στο ιστορικό κλήσεων, πληρωμές & κόστος κλήσεων.

home service

Μπορείτε να αγοράσετε μια IP τηλεφωνική συσκευή ή έναν VoIP adapter (ATA) & να κάνετε χρήση του Evcmobi σαν σταθερό τηλέφωνο στο σπίτι. Διαθέτουμε μια πλατφόρμα provisioning για αυτόματη ρύθμιση της συσκευής σας. Ελέγξτε τη λίστα των συσκευών που υποστηρίζουμε.

webphone

Είναι ένα δωρεάν softphone, διαθέσιμo μέσω του portal, για όσους δεν επιθυμούν να εγκαταστήσουν το softphone Evcmobi. Λειτουργεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, προσφέροντας όλες τις υπηρεσίες μέσω web. Δεν χρειάζεται εγκατάσταση.

Δωρεάν κλήσεις, SMS & video προς άλλους evcmobi χρήστες

Δωρεάν video chat
Κάντε δωρεάν κλήσεις βίντεο στην οικογένειά σας, τους φίλους ή τους συνεργάτες σας. Μοιραστείτε τη διασκέδαση ενός ζωντανού video chat οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε (υποστηρίζει δίκτυα 3G,4G,WiFi).

Δωρεάν κλήσεις
Μιλήστε με άλλους χρήστες της υπηρεσίας, οπουδήποτε στον κόσμο, για όσο θέλετε. Αποφύγετε περιοριστικά, ακριβά πλάνα χρέωσης και φέρτε τους φίλους σας στην Easyvoipcall για απεριόριστες δωρεάν EVC-to-EVC κλήσεις.

Δωρεάν SMS
Στείλτε δωρεάν γραπτά μηνύματα SMS σε άλλους χρήστες της Easyvoipcall - απλά πληκτρολογήστε το μήνυμά σας στον υπολογιστή σας και εξοικονομήστε χρήματα από το λογαριασμό του κινητού σας.

Online διαχείρηση λογαριασμού

 4

Easyvoipcall: μια ολοκληρωμένη υπηρεσία τηλεφωνίας για το σπίτι
Κάντε login και διαχειριστείτε το λογαριασμό σας. Ελέγξτε τις πρόσφατες κλήσεις, δείτε τις πληροφορίες χρέωσης, ενεργοποιήστε χαρακτηριστικά όπως αναμονή κλήσης, προώθηση κλήσεων και φραγή ανώνυμων κλήσεων κλπ.
Θέλετε να διαβάσετε ένα αντίγραφο του μηνυμάτων του τηλεφωνητή σας on-the-go; Πλέον μπορείτε. Με ένα κλικ έχετε πρόσβαση σε μια σειρά πρόσθετα χαρακτηριστικά.
Η υπηρεσία παρέχεται μέσω ενός απλού web interface με εργαλεία όπως:
 • προφιλ,
 • βιβλίο διευθύνσεων,
 • προώθηση κλήσεων,
 • τηλεφωνητής,
 • εικονικοί αριθμοί,
 • rates,
 • χαμένες κλήσεις,
 • εξαγωγή ιστορικού κλήσεων σε csv, xls, xml, pdf,
 • online recharge, payments history, live balanc e

Χαρακτηριστικά κλήσης

Οι ακόλουθες δυνατότητες περιλαμβάνονται σε όλα τα πλάνα.

Call hold:

Χρησιμοποιήστε το κουμπί Flash στο VoIP τηλέφωνο σας, προκειμένου να τεθεί η τρέχουσα κλήση σε αναμονή. Στη συνέχεια καλέστε άλλον αριθμό. Πατήστε το Flash και πάλι για να επιστρέψετε στην προηγούμενη κλήση.

Αναμονή:

Όταν δέχεστε μια νέα κλήση κλήσης ενώ είστε ήδη σε συνομιλία, το τηλέφωνό σας θα σας ενημερώσει σχετικά με την εισερχόμενη σύνδεση, δίνοντας έναν ήχο. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Hold (πατήστε το κουμπί Flash) για να απαντήσετε στην κλήση, ενώ αν πατήσετε το πλήκτρο Flash και πάλι, θα επιστρέψετε στην αρχική συνομιλία.

Μουσική στην αναμονή κλήσης:

Αλλάξτε τη μουσική στην αναμονή κλήσεων, ανάλογα με το ποιός σας καλεί. Συνδεθείτε στο Portal και κάντε κλικ στο μενού "answering rules". Πληκτρολογήστε τον αριθμό τηλεφώνου στο πεδίο from (ή επιλέξτε ένα από τις επαφές) και επιλέξτε το όνομα του αρχείου από τη λίστα "greetings".

Συνδιάσκεψη:

H λειτουργία υποστηρίζεται από τα περισσότερα VoIP τηλέφωνα). Για να ξεκινήσετε μια συνδιάσκεψη, πατήστε το Flash και στη συνέχεια καλέστε *23 και τον αριθμό τηλεφώνου που θέλετε να συνδεθείτε.

Speed dial:

Κάντε log in στο πορταλ και επιλέξτε το "Speed dial". Προσθέστε μια νέα επαφή (τηλέφωνο, όνομα και short number) και καλέστε χρησιμοποιώντας το short number.

Ευχές:

Μεταφόρτωση φωνητικών μηνυμάτων σε μορφή wav απευθείας από το portal από όπου τα αρχεία μπορούν επίσης να ελεγχθούν και να συνδέονται με τον τρόπο χρήσης τους, για παράδειγμα με την υπηρεσία φωνητικού ταχυδρομείου ή τη μουσική στην αναμονή.

Μην ενοχλείτε:

Το χαρακτηριστικό αυτό μπορεί να ενεργοποιηθεί από το πορταλ / κανόνες απάντησης. Εισάγετε την ταυτότητα του καλούντος (αριθμός τηλεφώνου) που θέλετε να αποκλείσετε (ή επιλέξετε τον από τις επαφές) και στη συνέχεια επιλέξτε το "Μην ενοχλείτε" και αποθηκεύστε την επιλογή σας.

Φραγή αριθμού:

όπως και στο "μην ενοχλείτε", πηγαίνετε στους κανόνες απάντησης και επιλέξτε τη φραγή ενός αριθμού ή ενός γκρουπ αριθμών (από τις επαφές).

Αυτόματη απάντηση:

Αν δεν απαντηθεί μια εισερχόμενη κλήση, μπορείτε μετά απο μερικά χτυπήματα του τηλεφώνου να ορίσετε μια αυτόματη απάντηση.

Network Unavailable Forward:

Προωθήστε τις κλήσεις προς το κινητό σας ή οποιοδήποτε άλλο αριθμό σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας δικτύου από τον ISP σας ή διακοπής ρεύματος στο σπίτι ή το γραφείο σας.

Incoming Caller ID:

Αυτό το χαρακτηριστικό σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το όνομα (Caller ID) που εμφανίζεται στην οθόνη, όταν κάποιος σας καλεί.

Call logs:

Όταν δέχεστε μια νέα κλήση κλήσης ενώ είστε ήδη σε συνομιλία, το τηλέφωνο σας ενημερώνει σχετικά με την εισερχόμενη σύνδεση, δίνοντας έναν ήχο. Έτσι, μπορείτε να να απαντήσετε στην κλήση, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Hold (πατήστε το κουμπί Flash). Αν θέλετε να επιστρέψετε στην προηγούμενη συνομιλία, πατήστε ξανά το πλήκτρο Flash.

Ατζέντα:

- τηλεφωνικός κατάλογος αποθηκευμένος στο διακομιστή και προσιτός 
μέσω της δικτυακής πύλης 
- άμεση κλήση στον αριθμό από το βιβλίο διευθύνσεων 
- άμεσο SMS 
- σύνδεση 2 συνδιασκέψεων

Αποστολή SMS

Τώρα μπορείτε να στέλνετε μηνύματα SMS από το λογαριασμό σας μέσω του portal. Μπορείτε να στείλετε άμεσα μηνύματα SMS σε έναν ή πολλούς παραλήπτες με ένα κλικ. Με ένα sender ID, μπορείτε να στείλετε επίσης το νούμερο του κινητού σας, ώστε να εμφανίζεται ως το αναγνωριστικό του αποστολέα, αλλά και να λαμβάνετε απαντήσεις στα SMS σας μέσω του κινητού τηλεφώνου σας.

Είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να πάρετε το μήνυμά σας, με κόστος μόνο 7 λεπτά ανά μήνυμα.

 • Κάθε γραπτό μήνυμα χρεώνεται 7 cents. Τα μηνύματα σε πολλαπλούς παραλήπτες χρεώνονται ως ξεχωριστά μηνύματα.
 • Κάθε SMS έχει ανώτατο όριο 160 χαρακτήρων.


Πως στέλνετε SMS

Κάντε login και επιλέξτε αποστολή SMS.
Προσθέστε έναν ή περισσότερους παραλήπτες, το μήνυμά σας και πατήστε "αποστολή".

Τηλεφωνητής

Μπορείτε να ακούσετε τα μηνύματα στον τηλεφωνητή σας από οποιοδήποτε τηλέφωνο ή online από το λογαριασμό σας. Μπορείτε επίσης να λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ένα συνημμένο αρχείο ήχου, ώστε να μπορείτε να ακούσετε τα μηνύματα στον τηλεφωνητή από το PC σας. Με την υπηρεσία τηλεφωνητή μπορείτε επίσης εύκολα να δημιουργήσετε προσωπικούς χαιρετισμούς, τους οποίους μπορείτε να προγραμματίσετε για ορισμένες ημέρες της εβδομάδας ή μια συγκεκριμένη μέρα του χρόνου.

Η υπηρεσία περιλαμβάνεται σε όλα τα πλάνα της Easyvoipcall δωρεάν.

χαρακτηριστικά:

 • ειδοποιήσεις μέσω e-mail & SMS
 • αποστολή μηνύματος ως αρχείο φωνής στο e-mail σας
 • μπορείτε να ακούσετε ένα φωνητικό μήνυμα online από το λογαριασμό σας.
 • personal greetings

Γεωγραφικοί Αριθμοί

Οι εικονικοί τηλεφωνικοί αριθμοί (ονομάζονται επίσης DID - Direct Inward Dialing) είναι μια υπηρεσία που επιτρέπει στους πελάτες μας την άμεση κλήση σε δικό τους αριθμό τηλεφώνου από συνδρομητές άλλων δικτύων.
Η Easyvoipcall προσφέρει γεωγραφικούς αριθμούς τηλεφώνου σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλον τον κόσμο. Κάθε χώρα έχει διαιρεθεί σε περιοχές (πόλεις), για παράδειγμα μπορείτε να έχετε έναν αριθμό από το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, τη Μόσχα, το Πεκίνο κ.λπ. Κάθε λογαριασμός μπορεί να συνδεθεί με έναν ή πολλαπλούς αριθμούς τηλεφώνου, ενώ δεν υπάρχουν όρια στον αριθμό των συνδεδεμένων αριθμών.

Συνδιάσκεψη (3-Way Calling)

Πραγματοποίηση κλήσεων συνδιάσκεψης (δωρεάν αν είστε όλοι στην Easyvoipcall).

Η υπηρεσία συνδιάσκεψης (3-Way Calling) σας επιτρέπει να προσθέσετε ένα τρίτο πρόσωπο στην συνδιάλεξη σας, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να κλείσετε το τηλέφωνο, να καλέστε έναν άλλο αριθμό, να μιλήσετε και στη συνέχεια να επιστρέψετε στην αρχική κλήση. 

Η λειτουργία συνδιάσκεψης υποστηρίζεται από τις περισσότερες συσκευές VoIP.  Για να ξεκινήσετε μια συνδιάσκεψη, χρησιμοποιήστε το κουμπί Flash και στη συνέχεια καλέστε το "23" συνοδευόμενο από τον αριθμό τηλεφώνου που επιθυμείτε να συνδέσετε στην τρέχουσα συνομιλία.

Προώθηση κλήσεων

Χρησιμοποιώντας αυτή την υπηρεσία, μπορείτε να προωθήσετε τις εισερχόμενες κλήσεις και να τις διαβιβάσετε στο κινητό σας τηλέφωνο, σε σταθερό ή στο φωνητικό ταχυδρομείο. Οι κανόνες ανακατεύθυνσης εξαρτώνται από την κατάσταση της γραμμής, δηλαδή τη διαθεσιμότητα της συσκευής VoIP που χρησιμοποιείτε. Υπάρχουν τρία διαφορετικές καταστάσεις γραμμής: απασχολημένος, δεν απαντώ, εκτός σύνδεσης.

Η περίπτωση "Χωρίς Απάντηση" ενεργοποιέιται όταν δεν έχει δοθεί απάντηση σε μια εισερχόμενη κλήση για προκαθορισμένη ώρα (ο χρόνος μπορεί να αλλάξει από την προκαθορισμένη τιμή του στο μενού "Εικονικοί αριθμοί" στο Portal). "Εκτός σύνδεσης" είναι όταν η συσκευή σας έχει αποσυνδεθεί από το δίκτυο. "Απασχολημένος" είναι όταν είστε ήδη σε μια συνομιλία.

μπορείτε να ορίσετε διαφορετικούς προορισμούς:

 • όταν η γραμμή είναι απασχολημένη, όλες οι εισερχόμενες κλήσεις μπορούν να πηγαίνουν στον τηλεφωνητή σας.
 • οι αναπάντητες κλήσεις μπορούν να διαβιβάζονται στο κινητό σας τηλέφωνο.
 • όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό, μπορείτε να προωθείτε τις εισερχόμενες κλήσεις σε κάποιο προπληρωμένο κινητό τηλέφωνο στη συγκεκριμένη χώρα.

 

Επιπλέον, οι κανόνες διαβίβασης μπορούν να οριστούν κλιμακωτά, για παράδειγμα όταν το κινητό σας με το οποίο διαβιβάζονται οι κλήσεις είναι απασχολημένο ή απρόσιτο, το σύστημα μπορεί να δοκιμάσει έναν άλλο αριθμό που ορίζεται με χαμηλότερη προτεραιότητα από τον πρώτο. Για την ενεργοποίηση του κανόνα, ορίστε το πεδίο "προτεραιότητα" στο μενού "προώθηση κλήσεων" στο Portal (σημείωση: η τιμή 0 έχει την υψηλότερη προτεραιότητα).

Υπηρεσία Follow Me

Με αυτή τη λειτουργία μπορείτε να στείλετε τις εισερχόμενες κλήσεις σε άλλους αριθμούς με σειρά προτεραιότητας (π.χ. στο σπίτι, στο κινητό, στο γραφείο, στο φωνητικό ταχυδρομείο κλπ). Έτσι, η εισερχόμενη κλήση θα χτυπήσει πρώτα στο σπίτι, στη συνέχεια αν η κλήση είναι αναπάντητη, αυτή θα διαβιβαστεί στο κινητό σας, μετά στο τηλέφωνο του γραφείου, στο φωνητικό ταχυδρομείο κλπ.

Ασφάλεια

Περιορισμός εισερχόμενων / εξερχόμενων κλήσεων

Με την υπηρεσία αυτή μπορείτε να μην επιτρέψετε σε συγκεκριμένους αριθμούς να σας καλέσουν. Ομοίως, μπορείτε να αποφασίσετε ποιούς αριθμούς/προορισμούς μπορείτε να καλείτε από τη γραμμή σας.

Επιλέξτε το "μπλοκάρισμα" από τους "Κανόνες Απάντησης" και ενεργοποιήστε τη δυνατότητα για έναν ή περισσότερους αριθμούς από τη λίστα επαφών σας.

Κατά τον ίδιο τρόπο, επιλέξτε τους "Κανόνες Απάντησης" από το Portal, πληκτρολογήστε το caller ID (αναγνωριστικό καλούντος) που θέλετε να αποκλείσετε (ή επιλέξτε το από τις Επαφές) και στη συνέχεια ενεργοποιήστε την επιλογή που θέλετε.

Αναγνώριση κλήσης (Caller ID)

Η αναγνώριση κλήσης επιτρέπει την εμφάνιση της ταυτότητάς σας κατά τη διάρκεια μιας εξερχόμενης κλήσης. Η ταυτότητα περιλαμβάνει τον αριθμό τηλεφώνου και το όνομά σας, το οποίο θα εμφανίζεται στην οθόνη αυτού που καλείτε. Εάν δεν θέλετε να στείλετε τα στοιχεία σας, μπορείτε να αποκλείσετε την αναγνώριση κλήσης, ώστε να κάνετε εξερχόμενες κλήσεις χωρίς να εμφανίζεται το όνομά σας και ο αριθμός τηλεφώνου.

Άμεση ενημέρωση υπολοίπου του λογαριασμού

όταν έχετε χαμηλό υπόλοιπο, σας αποστέλεται ειδοποίηση μέσω e-mail ή sms

- μέσω του portal 
- μέσω της συσκευής voip (στο display)

Web Callback

Η Easyvoipcall σας παρέχει δωρεάν ένα Web call button, το οποίο επιτρέπει στους επισκέπτες του site ή στο blog σας να επικοινωνήσουν μαζί σας.
 

εφαρμογή για smartphones

 

Aξιολογήσεις

 

Xαρακτηριστικά

 • χαρακτηριστικά κλήσης - αναμονή, μεταφορά κλπ
 • καταγραφή κλήσης
 • αποστολή SMS
 • μηνύματα μεταξύ χρηστών
 • ταχεία κλήση
 • υποστηρίζει USB τηλέφωνα
 • ελέγχος κόστους κλήσης πριν την κλήση
 • εικονικοί αριθμοί
 • κατάσταση γραμμής (do not disturb / γραμμή)
 • διαχείριση προώθησης κλήσεων
 • τηλεφωνητής με επιλεγμένα μήνυματα
 • βιβλίο διευθύνσεων (επαφές)
 • ιστορικό κλήσεων, πρόσφατες κλήσεις, αναπάντητες, χρεώσεις

 

Υποστήριξη